Política de galetes

Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre hàbits de navegació d’un usuari o un equip i, depenent de la informació que continguen i de la forma que utilitze el seu equip, poden utilitzar-se per a conèixer a l’usuari.

 Per què utilitza les galetes aquesta pàgina web i quines són?

Aquesta pàgina web utilitza les galetes per a una sèrie de finalitats, incloses:

  • Anàlisi: són aquelles galetes que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així, realitzar el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei. És per això que s’analitza la seua navegació en la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’experiència de l’usuari.

El detall de les galetes utilitzades en aquesta pàgina web és el següent:

*Per exemple:

GaletaNomTipusPropòsitMés informació
Google Analytics

_utma 

_utmb

_utmc

_utmz

De tercersRecull informació sobre la navegació dels usuaris pel lloc amb la finalitat de conèixer l’origen de les visites i altres dades similars a nivell estadístic. No obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l’adreça postal concreta des d’on es connecten.Google Analytics Centre de Privacitat de Google