Skip to content

Obert el termini per a participar en el XL Premis Vila de Catarroja

L’Ajuntament de Catarroja ha obert el termini per a participar en la quarantena edició dels Premis Vila de Catarroja. Un certamen que guardona les millors aportacions a la cultura des de diversos vessants. Enguany els premis recullen diferents modalitats de poesia, narrativa juvenil, literatura infantil i pintura.

Aquests premis són una aposta per la cultura i per donar visibilitat als autors i autores valencianes, a més de contribuir a difondre la nostra llengua i cultura”, ha manifestat Dolors Gimeno, regidora de Cultura de Catarroja.

Enguany, la principal novetat d’aquesta XL edició dels premis Vila de Catarroja, és que, per a participar-hi, les inscripcions es realitzaran a través de la plataforma www.mundoarti.com i es podran presentar fins al 30 d’abril. Per a qui vulga participar, les bases dels XL Premis Vila de Catarroja estan ja publicades i es poden consultar a la web www.catarroja.es/va/page-seccio/xl-premis-vila-catarroja. En el cas de necessitar més informació es pot contactar amb el servei de cultura de l’Ajuntament de Catarroja al 961 261 301 i per correu electrònic llsendra@catarroja.es o ssanchez@catarroja.es.

Pel que fa als premis, en l’apartat literari i amb el patrocini de Perifèric Edicions, es convoca el XXVIII premi Benvingut Oliver de poesia de temàtica lliure, amb un premi de 4.500 €, i la publicació del llibre guanyador per part de Perifèric Edicions. El premi Benvingut Oliver de Narrativa Juvenil, que aquest any compleix la seua quinzena edició, compta amb el patrocini de Perifèric Edicions i Florida universitària, tindrà un premi de 3.000 € juntament amb la publicació del llibre guanyador per part de Perifèric Edicions.

Enguany, també tindrà edició la segona edició del premi Benvingut Oliver de literatura infantil, que comptarà amb un premi únic de 3.000 € i la publicació del llibre guanyador per part de Perifèric Edicions. Pel que fa a l’apartat d’art, aquest any, també es lliurarà el XVI Premi Milagros Mir de pintura amb un premi de 6.000 €.