Skip to content

L’editorial valenciana Itbook comença la campanya de micromecenatge de l’app Un Món de Paraules 2.0 d’ortografia valenciana

Aquest dimarts 20 d’Abril de 2021 es va iniciar en la plataforma Verkami el procés de microfinançament d’Un Món de Paraules 2.0, amb l’objectiu de que els xiquets i xiquetes de 7 a 13 anys practiquen l’ortografia i el vocabulari en valencià de manera entretinguda en tauletes o mòbils. La nova versió de l’app afegirà 180 activitats interactives amb tot el currículum oficial d’ortografia valenciana d’Educació Primària i forma part de la  la convocatòria d’EscolaLAB 2021, el laboratori de projectes d’Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua. Mitjançant aquesta campanya, totes les famílies valencianes i col·legis que ho desitgen podran col·laborar en el desenvolupament d’aquesta app i aconseguir-la a un preu molt inferior al que tindrà en el seu recorregut comercial.

 

Un Món de Paraules 2.0. serà una app per a tauletes i mòbils (iOS i Android) que multiplicarà els continguts existents a Un Món de Paraules 1.0: una aplicació que actualment ja s’està utilitzant a centenars de col·legis públics de la Comunitat Valenciana. La nova versió naix amb la intenció de que aquesta aplicació esdevinga un recurs educatiu de referència per a l’ensenyament del valencià en Educació Primària. Per a això els seus continguts didàctics estaran elaborats per experts en lingüística en valencià, sota la supervisió didàctica de professors valencians, amb el nostre vocabulari característic i amb la pronunciació del valencià estàndard.

 

La campanya de microfinançament durarà 40 dies, i pretén donar a conéixer entre els famílies aquesta app que ajudarà els seus fills i filles a consolidar el seu coneixement del valencià de manera motivadora i a un preu assequible en qualsevol dispositiu mòbil. Durant aquesta campanya, les famílies mecenes podran adquirir per 10€ una llicència per a la nova versió de l’app i s’inclou un quadern de jocs de vocabulari de 80 pàgines, il·lustrat per Nacho Gallach.

 

Més informació: https://www.verkami.com/projects/29930-un-mon-de-paraules-20-el-valencia-es-divertit